Armbandje met Foto

Armbandje met Foto

Kortgeleden ben ik er even een weekje tussenuit gepiept, even lekker op vakantie. Mijn vrienden waren er al snel voor te porren, maar mijn vriend Pieter liet deze trip even aan zich voorbij gaan. En dat moet ook kunnen. Wij zijn zo’n heerlijk vrij stel dat elkaar ruimte geeft om ook leuke dingen met anderen te blijven doen.

Armbandje met foto bestellen


Dus huppakee, ik naar Turkije. Maar voordat op het vliegtuig stapte, bestelde ik nog snel de ‘armband met foto zwart triple’, een prachtige zwarte leren armband met drie bandjes en een zogenaamde verwisselbare fotoclick. In de fotoclick kun je natuurlijk zelf bepalen welke foto je upload - het personaliseren van je sieraden is echt een eitje - maar in mijn fotoclick wilde ik  een foto van onze meest romantische date ooit. 
Deze foto was genomen bij restaurant Parnassia in Bloemendaal. Het was een lome warme dag inclusief blootvoetse strandwandeling, hand in hand-gedoe, zon die in de zee ploept, een kusje hier en daar, etc.
’s Avonds bezochten we een concert van De Dijk in het openlucht theater Caprera. Zij openden met mijn lievelingsnummer ‘Laat het vanavond gebeuren’. En tjonge, wat er allemaal gebeurde… het was allemaal even magisch.
 
En die magie nam ik mee in de vorm van de het armbandje met foto. Zo was hij er toch een beetje bij. Nou ok, hij was er meer dan een beetje bij.
We appten, een paar keer, ok, vaak.
We Facetimeden soms, ok, elke dag.
En ik biecht dan ook maar op: ik sliep elke nacht in Pieters lievelings t-shirt dat ik vlak voor vertrek ongemerkt uit zijn kast had gegrist. 
En even tussen ons, het rook zelfs nog naar hem. Zucht…
En mijn armbandje met foto? Die is niet af geweest!
 
Het zwarte leren armbandje met foto heeft een weekje zon, zee, zwembad en strand doorstaan (maar dit is natuurlijk niet aan te raden, he). Mijn ‘independent woman attitude’ is echter verschrompeld tot op het bot. 
Pieter, ik kan niet zonder je!

Grote keus in een Armbandje met foto

De ‘armband met foto zwart triple’ is een, naar mijn idee, een wat grotere armband die het mooist staat als je deze als enige om je pols draagt. Maar hou je niet van zwart? Wil je een fijnere armband? Of een armband met twee bandjes, of een ander printje zoals een slangenpatroon? shoppe.nl heeft het allemaal, en meer! Op de website staat naast elke armband ‘Niet de armband die je zoekt? Klik hier voor de gehele collectie’ waarna je hun hele armbanden collectie kunt bekijken. Super handig!
Ook kun je meerdere clicks bestellen zodat je de armband kunt aanpassen aan je kleding. Bijkomend voordeel: als je liefste in een knorrige bui is, dan floep je zijn fotoclick er snel uit en vervang je hem door een knalroze click die je heerlijk opvrolijkt! 
 
Dus Pieter, wees gewaarschuwd ;), volgende keer moet je gewoon weer mee op vakantie, anders wip ik je uit mijn click! 
 
Annemiek van Munster

Reacties

  1. gerard kalsbeek gerard kalsbeek

    wat een bijzonder lief verhaal parnassia is ook de lievelings plek van floor en mij we komen er al een dikke 30 jaar en heel wat ondergaande zonnen gezien en veel rode en witte wijntjes arm in arm gedronken daar op terras liefs uit eerbeek

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden